Závěrečná práce je zaměřena na přípravu učitele odborného výcviku na
vyučování oboru cukrář. Učitel je vedoucí odborného výcviku.
Kvalita výuky se odvíjí od kvality učitele. Jako nejdůležitější prvek kvality
učitele je schopnost přizpůsobit se vývoji výukových metod. Je zde zaznamenána
práce žáků druhého ročníku oboru cukrář na téma výroba "cake art".
Anotace v angličtině
The final work is focused on the preparation of a teacher of professional
training for teaching the field of confectioner. The teacher is the head of vocational
training.
The quality of teaching depends on the quality of the teacher. The most
important element of a teacher's quality is the ability to adapt to the development of
teaching methods. The work of second-year confectioners on the topic of making
"cake art" is recorded here.
Vocational training teacher, vocational training, preparation, pupil, cake art,
confectioner
Rozsah průvodní práce
38 s.
Jazyk
CZ
Anotace
Závěrečná práce je zaměřena na přípravu učitele odborného výcviku na
vyučování oboru cukrář. Učitel je vedoucí odborného výcviku.
Kvalita výuky se odvíjí od kvality učitele. Jako nejdůležitější prvek kvality
učitele je schopnost přizpůsobit se vývoji výukových metod. Je zde zaznamenána
práce žáků druhého ročníku oboru cukrář na téma výroba "cake art".
Anotace v angličtině
The final work is focused on the preparation of a teacher of professional
training for teaching the field of confectioner. The teacher is the head of vocational
training.
The quality of teaching depends on the quality of the teacher. The most
important element of a teacher's quality is the ability to adapt to the development of
teaching methods. The work of second-year confectioners on the topic of making
"cake art" is recorded here.