Tématem bakalářské práce je spokojenost pacientů s dietním systémem v nemocnici. Práce se skládá s části teoretické a praktické.
V teoretické části jsem se zabývala dietním systémem, nutriční péčí v České republice a výživou jako potřebou jedince.
Praktická část obsahuje kvantitativní výzkumné šetření.
Anotace v angličtině
This Bachelor's thesis deals with patient satisfaction with a diet system in hospitals. The thesis consists of two parts, theoretical and practical.
The theoretical part deals with diet system and nutrition care in the Czech Republic as well as nutrition as the need of an individual.
The practical part consists of quantitative research.
Klíčová slova
dietní systém, nutriční péče, potřeba, spokojenost
Klíčová slova v angličtině
diet system, nutritinal care, need, satisfaction
Rozsah průvodní práce
62
Jazyk
CZ
Anotace
Tématem bakalářské práce je spokojenost pacientů s dietním systémem v nemocnici. Práce se skládá s části teoretické a praktické.
V teoretické části jsem se zabývala dietním systémem, nutriční péčí v České republice a výživou jako potřebou jedince.
Praktická část obsahuje kvantitativní výzkumné šetření.
Anotace v angličtině
This Bachelor's thesis deals with patient satisfaction with a diet system in hospitals. The thesis consists of two parts, theoretical and practical.
The theoretical part deals with diet system and nutrition care in the Czech Republic as well as nutrition as the need of an individual.
The practical part consists of quantitative research.
Klíčová slova
dietní systém, nutriční péče, potřeba, spokojenost
Klíčová slova v angličtině
diet system, nutritinal care, need, satisfaction
Zásady pro vypracování
Zpracovat seznam odborné literatury vybrané téma
Stanovit cíl kvalifikační práce
Zpracovat teoretickou a praktickou část dle požadavků FZS
Popsat metodiku praktické části
Vypracovat diskuzi a závěr kvalifikační práce
Dodržet formální úpravu kvalifikační práce dle požadavků FZS
Dodržet citační formu
Zásady pro vypracování
Zpracovat seznam odborné literatury vybrané téma
Stanovit cíl kvalifikační práce
Zpracovat teoretickou a praktickou část dle požadavků FZS
Popsat metodiku praktické části
Vypracovat diskuzi a závěr kvalifikační práce
Dodržet formální úpravu kvalifikační práce dle požadavků FZS
Dodržet citační formu
Seznam doporučené literatury
SVAČINA, Štěpán. Klinická dietologie. 1. vyd. Praha: Grada Publishing, 2008. ISBN 978-80-247-2256-6.
KUNOVÁ, Václava. Zdravá výživa. 1. vyd. Praha: Grada PUblishing, 2004. ISBN 80-247-0736-5.
ŠAFRÁNKOVÁ, Alena; NEJEDLÁ Marie. Interní ošetřovatelství. 1. vyd. Praha: Grada Publishing, 2006. ISBN 80-247-1148-6
KOPEC, Karel. Zelenina ve výživě člověka. 1. vyd. Praha: Grada Publishing, 2010. ISBN 978-80-247-2845-2
DYLEVSKÝ, Ivan. Somatologie. 2. vyd. Olomouc: Epava, 2000. ISBN 80-86297-05-5
Seznam doporučené literatury
SVAČINA, Štěpán. Klinická dietologie. 1. vyd. Praha: Grada Publishing, 2008. ISBN 978-80-247-2256-6.
KUNOVÁ, Václava. Zdravá výživa. 1. vyd. Praha: Grada PUblishing, 2004. ISBN 80-247-0736-5.
ŠAFRÁNKOVÁ, Alena; NEJEDLÁ Marie. Interní ošetřovatelství. 1. vyd. Praha: Grada Publishing, 2006. ISBN 80-247-1148-6
KOPEC, Karel. Zelenina ve výživě člověka. 1. vyd. Praha: Grada Publishing, 2010. ISBN 978-80-247-2845-2
DYLEVSKÝ, Ivan. Somatologie. 2. vyd. Olomouc: Epava, 2000. ISBN 80-86297-05-5