Série kuchařek v podobě 4 leporel s názvem "Srdce kuchařem"
Anotace v angličtině
A serie of author books. Cookbooks named "A heart the chief!
Klíčová slova
kuchařka, autorská kniha, leporelo, kuchyně, kniha
Klíčová slova v angličtině
cookbook, author book, kitchen, cooking, book
Rozsah průvodní práce
24 s. (60 000 znaků)
Jazyk
CZ
Anotace
Série kuchařek v podobě 4 leporel s názvem "Srdce kuchařem"
Anotace v angličtině
A serie of author books. Cookbooks named "A heart the chief!
Klíčová slova
kuchařka, autorská kniha, leporelo, kuchyně, kniha
Klíčová slova v angličtině
cookbook, author book, kitchen, cooking, book
Zásady pro vypracování
Na základě doporučení komise pro SZZ ze dne 1. 9. 2016 se stanovuje:
Přepracovat teoretickou část bakalářské práce
Minimální rozsah prací
Počet: 1 kniha (50 - 100 str.), 3 plakáty, 3 záložky
Formát: A6 - A1
Popis realizace: Vytvoření kuchařky založené převážně na vlastních receptech, doplněné o fotografický a ilustrační materiál.
Výstup: Kniha, plakáty, záložky
Průběžné plnění úkolů dle pokynů vedoucího práce (a příp. konzultanta, je-li
stanoven) a pravidelné konzultace do termínu odevzdání práce 1x týdně v rámci
semináře ke kvalifikační práci.
Postup realizace
1) listopad - Teoretická část práce:
(bod 1. 3. uvědomit si, kdo jsem, odkud přicházím, kam
směřuji dříve, nežli začnu pracovat). Z toho vyplývá výběr
tématu a cíl práce.
Praktická práce sběr materiálů a průběžné intenzivní studium
zdrojů.
2) prosinec - Předložení řady skic a variant řešení.
3) leden - Varianty pracovní verze, volba nejvhodnější varianty,
průběžná práce na praktické části závěrečné práce.
4) únor - Předložení adekvátně rozpracované praktické části závěrečné
práce, předložení rozpracované teoretické části závěrečné práce
v souladu s doporučenou osnovou.
5) březen - Realizace výsledného projektu, předložení pracovní verze
kompletní teoretické práce.
6) duben - Finalizace a odevzdání:
(finalizace projektu, dokončení teoretické i praktické části práce,
příprava prezentace, odevzdání obou částí práce pro udělení
zápočtu).
Obhajoba:
červen - obhajoba + ve stanoveném ateliéru prezentace kvalifikační práce
na CD/DVD (v podobě pro tisk)
Zásady pro vypracování
Na základě doporučení komise pro SZZ ze dne 1. 9. 2016 se stanovuje:
Přepracovat teoretickou část bakalářské práce
Minimální rozsah prací
Počet: 1 kniha (50 - 100 str.), 3 plakáty, 3 záložky
Formát: A6 - A1
Popis realizace: Vytvoření kuchařky založené převážně na vlastních receptech, doplněné o fotografický a ilustrační materiál.
Výstup: Kniha, plakáty, záložky
Průběžné plnění úkolů dle pokynů vedoucího práce (a příp. konzultanta, je-li
stanoven) a pravidelné konzultace do termínu odevzdání práce 1x týdně v rámci
semináře ke kvalifikační práci.
Postup realizace
1) listopad - Teoretická část práce:
(bod 1. 3. uvědomit si, kdo jsem, odkud přicházím, kam
směřuji dříve, nežli začnu pracovat). Z toho vyplývá výběr
tématu a cíl práce.
Praktická práce sběr materiálů a průběžné intenzivní studium
zdrojů.
2) prosinec - Předložení řady skic a variant řešení.
3) leden - Varianty pracovní verze, volba nejvhodnější varianty,
průběžná práce na praktické části závěrečné práce.
4) únor - Předložení adekvátně rozpracované praktické části závěrečné
práce, předložení rozpracované teoretické části závěrečné práce
v souladu s doporučenou osnovou.
5) březen - Realizace výsledného projektu, předložení pracovní verze
kompletní teoretické práce.
6) duben - Finalizace a odevzdání:
(finalizace projektu, dokončení teoretické i praktické části práce,
příprava prezentace, odevzdání obou částí práce pro udělení
zápočtu).
Obhajoba:
červen - obhajoba + ve stanoveném ateliéru prezentace kvalifikační práce
na CD/DVD (v podobě pro tisk)
Seznam doporučené literatury
PAVLEJE, Markéta. Kitchenette: Rok v kuchyni. Brno. Kitchenette. 2014. ISBN 978-80-905828-0-4.
Kolektiv autorů. Apetit - Edice Apetit na cestách. Praha. Nakladatelství BURDA. 2013 - 2015. ISBN 978-80-87575-09-3.
PECINA, Martin. Knihy a typografie. Brno. Nakladatelství HOST. 2011. ISBN 978-80-7294-393-7.
Seznam doporučené literatury
PAVLEJE, Markéta. Kitchenette: Rok v kuchyni. Brno. Kitchenette. 2014. ISBN 978-80-905828-0-4.
Kolektiv autorů. Apetit - Edice Apetit na cestách. Praha. Nakladatelství BURDA. 2013 - 2015. ISBN 978-80-87575-09-3.
PECINA, Martin. Knihy a typografie. Brno. Nakladatelství HOST. 2011. ISBN 978-80-7294-393-7.
Přílohy volně vložené
1 CD
Přílohy vázané v práci
-
Převzato z knihovny
Ano
Plný text práce
Hodnocení z obhajoby práce
Nevyhověl
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Navržená známka vedoucího práce:
Navržená známka oponenta:
V úvodu obhajoby byla představena vysokoškolská kvalifikační práce formou nainstalovaného díla ve výstavním prostoru.
Komise byla podrobně seznámena s hodnocením vedoucího práce a posudkem oponenta včetně navrhované známky. Dále byla komise seznámena i s teoretickou částí vysokoškolské kvalifikační práce.