Browse IS/STAG - Portál ZČU

Skip to page content
Website ZČU
Portal title page ZČU
Anonymous user Login Česky
HelpDesk - user support contact
Browse IS/STAG
Login Česky
HelpDesk - user support contact
  • My info
  • Study
My portal
Welcome
Webmail JIS
JISSouhlas koloběžky
Browse IS/STAG Applicant
Information for applicantsElectronic applicationECTS arrivalsCourse catalog
Graduate
Getting startedAlumni ClubAbsolvent - website
Courseware
CoursewareCourses by Faculties

1st level navigation

  • My info
  • Study

2nd level navigation

  • Browse IS/STAG
  • Applicant
  • Graduate
  • Courseware
User disconnected from the portal due to long time of inactivity.
Please, click this link to log back in
(sessions are disconnected after 240 minutes of inactivity. Note that mobile devices may get disconnected even sooner).

Browse IS/STAG (S025)

Help

Main menu for Browse IS/STAG

  • Programmes and specializations.
  • Courses
  • Departments
  • Lecturers
  • Students
  • Examination dates
  • Timetable events
  • Theses, selected item
  • Pre-regist. study groups
  • Rooms
  • Rooms – all year
  • Free rooms – Semester
  • Free rooms – Year
  • Capstone project
  • Times overlap
  •  
  • Title page
  • Calendar
  • Help

Search for a Thesis

Print/export:  Data export to PDF format - which you can print easily... Bookmark this link in your browser so that you may quickly load this IS/STAG page in the future.
Not logged-in user will see only submitted theses.
Only logged-in user will see student personal numbers.

Dates found, count: 1

Search result paging

Found 1 records Print Export to xls List URL
  Surname Name Title Thesis status   Supervisors Reviewers Type of thesis Date of def. Title
Student Type of thesis - - - - - - - - - -
Item shown in detail PEZLOVÁ Includes the selected person into the timetable overlap calculation. Markéta Consumer behavior of university students in catering Consumer behavior of university students in catering Thesis finished and defended successfully (DUO).   Cimler Petr Janeček Petr Master's thesis 1453762800000 26.01.2016 Consumer behavior of university students in catering Thesis finished and defended successfully (DUO).
Markéta PEZLOVÁ Master's thesis 0XX 0XX 0XX 0XX 0XX 0XX 0XX 0XX 0XX 0XX

Thesis info Spotřební chování vysokoškolských studentů ve stravování

  • Basic data
The document you are accessing is protected by copyright law. Unauthorised use may lead to criminal sanctions.
Name PEZLOVÁ Markéta Includes the selected person into the timetable overlap calculation.
Acad. Yr. 2014/2015
Assigning department KMO
Date of defence Jan 26, 2016
Type of thesis Master's thesis
Thesis status Thesis finished and defended successfully (DUO). Thesis finished and defended successfully (DUO).
Completeness of mandatory entries - All mandatory fields for this Thesis are filled in.
Main topic Spotřební chování vysokoškolských studentů ve stravování
Main topic in English Consumer behavior of university students in catering
Title according to student Spotřební chování vysokoškolských studentů ve stravování
English title as given by the student Consumer behavior of university students in catering
Parallel name -
Subtitle -
Supervisor Cimler Petr, doc. Ing. CSc.
Reviewer Janeček Petr, doc. Ing. Ph.D.
Annotation Cílem této diplomové práce bylo analyzovat spotřební chování vysokoškolských studentů Fakulty ekonomické Západočeské univerzity v Plzni v oblasti stravování a následně z výzkumem zjištěných informací stanovit závěry spotřebního chování a definovat doporučení pro oblast stravování. V první části práce byla zpracována teoretická východiska pro problematiku spotřebního chování a marketingového výzkumu. V druhé části práce byla charakterizována současná podoba odvětví stravování a pohostinství, konkrétně byla určena kategorizace stravovacích zařízení, zmíněna vybraná stravovací zařízení nacházející se v Plzni, definovány aktuální trendy v oboru a popsána aktuální problematika v této oblasti. Následovala analýza sekundárních dat, která vedla k definici trendu spotřebního chování ve stravování. Poslední část diplomové práce se týkala vlastního šetření spotřebního chování, definování skupiny respondentů, vyhodnocení dotazníkového šetření, stanovení závěrů šetření a byla navrhnuta doporučení pro oblast stravování.
Annotation in English The aim of this thesis was to analyze consumer behavior of university students of the Faculty of Economics University of West Bohemia in catering and subsequently to draw conclusions of consumer behavior based on the collected information of the research and define recommendations for the catering industry. In the first part of the thesis, theoretical basis for the issue of consumer behavior and marketing research was elaborated. In the second part, the current form of the catering industry was characterized, specifically there was determined categorization of catering facilities, mentioned selected catering facilities located in Pilsen, defined current trends and described the present issue in this industry. There followed an analysis of secondary data, which led to the definition of the trend in consumer behavior in catering. The last part of the thesis is concerned with the survey of consumer behavior, defining a group of the survey respondents, assessment and determining conclusions of the survey and there were suggested recommendations for the catering industry.
Keywords spotřební chování, stravovací zařízení, trendy, dotazníkové šetření, trh stravovacích služeb
Keywords in English consumer behavior, catering facilities, trends, survey, market of catering services
Length of the covering note 91 s.
Language CZ
Annotation
Cílem této diplomové práce bylo analyzovat spotřební chování vysokoškolských studentů Fakulty ekonomické Západočeské univerzity v Plzni v oblasti stravování a následně z výzkumem zjištěných informací stanovit závěry spotřebního chování a definovat doporučení pro oblast stravování. V první části práce byla zpracována teoretická východiska pro problematiku spotřebního chování a marketingového výzkumu. V druhé části práce byla charakterizována současná podoba odvětví stravování a pohostinství, konkrétně byla určena kategorizace stravovacích zařízení, zmíněna vybraná stravovací zařízení nacházející se v Plzni, definovány aktuální trendy v oboru a popsána aktuální problematika v této oblasti. Následovala analýza sekundárních dat, která vedla k definici trendu spotřebního chování ve stravování. Poslední část diplomové práce se týkala vlastního šetření spotřebního chování, definování skupiny respondentů, vyhodnocení dotazníkového šetření, stanovení závěrů šetření a byla navrhnuta doporučení pro oblast stravování.
Annotation in English
The aim of this thesis was to analyze consumer behavior of university students of the Faculty of Economics University of West Bohemia in catering and subsequently to draw conclusions of consumer behavior based on the collected information of the research and define recommendations for the catering industry. In the first part of the thesis, theoretical basis for the issue of consumer behavior and marketing research was elaborated. In the second part, the current form of the catering industry was characterized, specifically there was determined categorization of catering facilities, mentioned selected catering facilities located in Pilsen, defined current trends and described the present issue in this industry. There followed an analysis of secondary data, which led to the definition of the trend in consumer behavior in catering. The last part of the thesis is concerned with the survey of consumer behavior, defining a group of the survey respondents, assessment and determining conclusions of the survey and there were suggested recommendations for the catering industry.
Keywords
spotřební chování, stravovací zařízení, trendy, dotazníkové šetření, trh stravovacích služeb
Keywords in English
consumer behavior, catering facilities, trends, survey, market of catering services
Research Plan
  1. Zpracujte teoretická východiska.
  2. Charakterizujte současnou podobu odvětví stravování a pohostinství.
  3. Definujte trendy ve spotřebním chování ve stravování na základě sekundárních dat.
  4. Proveďte šetření spotřebního chování vybrané skupiny.
  5. Vyhodnoťte výsledky šetření.
  6. Formulujte závěry a doporučení pro oblast stravování.
Research Plan
  1. Zpracujte teoretická východiska.
  2. Charakterizujte současnou podobu odvětví stravování a pohostinství.
  3. Definujte trendy ve spotřebním chování ve stravování na základě sekundárních dat.
  4. Proveďte šetření spotřebního chování vybrané skupiny.
  5. Vyhodnoťte výsledky šetření.
  6. Formulujte závěry a doporučení pro oblast stravování.
Recommended resources
  • KOTLER, Philip. Moderní marketing. Praha: Grada, 2007. 1041 s. ISBN 978-80-247-1545-2.
  • KOZEL, Roman. Moderní metody a techniky marketingového výzkumu. Praha: Grada, 2011. 304 s. ISBN 978-80-247-3527-6.
  • MLEJNKOVÁ, Lena. Služby společného stravování. Praha: Oeconomica, 2005. 99 s. ISBN 80-245-0870-2.
  • VYSEKALOVÁ, Jitka. Chování zákazníka: jak odkrýt tajemství "černé skříňky". Praha: Grada, 2011. 356 s. ISBN 978-80-247-3528-3.
Recommended resources
  • KOTLER, Philip. Moderní marketing. Praha: Grada, 2007. 1041 s. ISBN 978-80-247-1545-2.
  • KOZEL, Roman. Moderní metody a techniky marketingového výzkumu. Praha: Grada, 2011. 304 s. ISBN 978-80-247-3527-6.
  • MLEJNKOVÁ, Lena. Služby společného stravování. Praha: Oeconomica, 2005. 99 s. ISBN 80-245-0870-2.
  • VYSEKALOVÁ, Jitka. Chování zákazníka: jak odkrýt tajemství "černé skříňky". Praha: Grada, 2011. 356 s. ISBN 978-80-247-3528-3.
Týká se praxe No
Enclosed appendices -
Appendices bound in thesis maps, graphs, tables
Taken from the library Yes
Full text of the thesis
Thesis defence evaluation Good
Appendices
Reviewer's report
Supervisor's report
Defence procedure record Viz sken průběhu obhajoby a posudky vedoucího a oponenta práce.
Defence procedure record file